Diensten

Contact

Indien u vragen heeft of u wilt meer info over wat wij doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemene verbouwingswerken

Er is altijd wel iets te doen aan een eigen huis. Het ene jaar heb je een nieuwe schutting nodig, een paar jaar later moet er een nieuwe oprit komen. In huis moeten zaken als een badkamer en keuken af en toe gerenoveerd of onderhouden worden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw woning en laat je adviseren door de specialisten van Total Concept.

Wand- en dakwerken

Heb je een gevel of dak dat toe is aan onderhoud, dan ben je bij Total Concept aan het goede adres. Wij kunnen dakpannen vervangen, een dakkapel installeren of een muur herstellen. Goed onderhoud is essentieel om een woning zo prettig mogelijk te maken. Investeer dus regelmatig in onderhoud om optimaal te genieten van jouw eigen woning.

Grond- en graafwerken

Een belangrijk onderdeel van een prettig huis is een mooie oprit of terras. Het ontwerpen en installeren hiervan wordt een eenvoudige klus wanneer u kiest voor Total Concept. Nadien kan je jarenlang genieten van een mooi aangelegde oprit en terras, die uw woning een prachtige uitstraling geven en bovendien makkelijk te onderhouden zijn. Overleg samen met Total Concept wat de mogelijkheden zijn met jouw budget en wie weet kun je binnenkort genieten van je nieuwe terras of oprit.

Onderhoud van gebouwen

Alle gebouwen hebben onderhoud nodig. Weet je niet waar je moet beginnen, vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan. Total Concept komt bij je langs en adviseert over de benodigde werkzaamheden. Aan de hand van een budget en offerte kun je vervolgens samen kijken welke werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.